De Minnesota Timberwolves

Share anything you like over here! From everyday school life to what manga or anime you watch!
caicai2017
Posts: 31
Joined: 6Asia/Singapore25 NovpmSat, 25 Nov 2017 16:17:28 +0800 22, 2017 3:43 p11

De Minnesota Timberwolves

Postby caicai2017 » 2Asia/Singapore02 JanpmTue, 02 Jan 2018 15:21:20 +0800 22, 2017 3:43 p01

Gewonde spelers, die Nike Air Max TN Damen in verschillende richtingen bewegen. Stephen Curry laat nog een paar slots vallen vanwege zorgen dat zijn enkel hem langer dan een paar weken buiten kon houden. Ondertussen blijft Isaiah Thomas elke week scherper naarmate zijn terugkeer naar de rechtbank dichterbij komt.

Jrue Holiday blijft stijgen, aangezien hij de overgang heeft gemaakt van solide puntwacht Adidas Superstar Donne naar de elitaire bewaker op het grensvlak van productie.

Kris Dunn vliegt de ranglijst omhoog, omdat hij zich begint te vestigen als de primaire producent van de Chicago Bulls. Hij is nog steeds geen grote scorer, maar hij heeft een sterke all-round game.

Schietende bewaker

Devin Booker was op weg naar het klassement voordat hij vorige week een liesblessure opliep. Hij zakte alleen in de jaren 40 in de veronderstelling Nike Air Presto Femme dat hij Nike Air Max 90 Mujer Nike Internationalist Dames nog maar een paar weken of zo zal missen, maar als de blessure blijft hangen, kan zijn rangschikking Nike Roshe Run Donne verder gaan.

De Minnesota Timberwolves hebben de laatste tijd naar Jimmy Butler gekeken als hun belangrijkste perimeterbedreiging, die direct Andrew Wiggins heeft getroffen. Wiggins heeft vier straight-games gespeeld zonder 20 punten te scoren en heeft een gemiddelde van slechts 12,5 punten en 3,3 rebounds tijdens die verlenging.

E'Twuan Moore debuteert deze week in de ranglijst, omdat hij al lang genoeg solide nummers produceert, zodat het er echt uit begint te zien. Hij is de vijfde productie-optie op de pelikanen van New Orleans, maar hij heeft een gemiddelde van 19 punten in december en komt van een explosie van 35 punten op maandag.

Klein voorwaarts

Kawhi Leonard maakt zijn seizoensdebuut op dinsdag. Hij stond vorig Nike Air Max Command Damen Nike Air Presto Womens seizoen elfde Nike Air Max 90 Donne Rosa in fantasiepunten per wedstrijd in het offici?le ESPN-scoringssysteem, dus het is passend dat hij tot de 12e plaats opschuift in de rest van het seizoen.
Een andere Jazz-speler wiens waarde door Nike Air Max 90 Herren Blau de vloer zakt, is Derrick Favors. Favors was een throwback impact-speler terwijl Gobert gewond was, gemiddeld 16,5 punten met 9,3 rebounds, 2,5 assists, 1,5 blocks en 0,8 steals in die 11 games. Hij bereikte echter slechts 7.2 punten, 3.4 borden, 0.2 assists, 0.8 blokken en 1.2 steelt in de vijf wedstrijden voordat Gobert naar beneden ging, en had gemiddeld slechts 8.8 punten, 8.5 rebounds, 1.3 assists, 1.5 blocks en 0.8 steels in de vier games sinds Gobert terug is geweest.

Favors had een groot spel in zijn laatste optreden, waardoor hij niet zo vaak laat vallen als hij zou hebben, maar over het algemeen lijkt hij gewoon geen Nike Air Max 95 Womens goede Adidas Superstar Femme productie naast Gobert....

Return to “The Slacking Hub”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests