enzool, die ongekende tractie voor

Share anything you like over here! From everyday school life to what manga or anime you watch!
Lanting20177
Posts: 67
Joined: 3Asia/Singapore15 NovpmWed, 15 Nov 2017 16:41:12 +0800 22, 2017 3:43 p11

enzool, die ongekende tractie voor

Postby Lanting20177 » 1Asia/Singapore18 DecpmMon, 18 Dec 2017 13:55:05 +0800 22, 2017 3:43 p12

Het belangrijkste ontwerpdetail van de handtekeningslijn van schoenen is de buitenzool. Het belang ervan is van het grootste belang voor de operatie van Kyrie aan de rechtbank, waar hij operatief door tegengestelde verdedigingen snijdt voordat hij de bal van het bord met een beetje zoet Engels op magische wijze omhelsde. Het basiswerk Nike Air Max 90 Donne werd gelegd Adidas ZX Flux Mujer door Leo Changs ontwerpen van de Kyrie 1, 2 en 3, met een overdreven zijwand en een afgeronde hiel waardoor Kyrie geen stap verloor. Nethongkome richtte zich op het verder ontwikkelen van de lessen uit eerdere modellen en introduceerde een volledig ontkoppelde buitenzool, die ongekende tractie voor explosie en stilstand in elke richting gaf.

?Kyrie's lichaam is altijd op tilt en door de zool in de lengterichting te splitsen, zou de stabiliteit niet in gevaar komen, aangezien de mediale en laterale zijkanten bijna onafhankelijk handelen tijdens die ernstige snijbewegingen. De onderstaande schetsen geven de theorie duidelijk weer. De detaillering van het nieuwe model weerspiegelt de aandacht van Kyrie voor vakmanschap en zijn liefde voor klassieke Nike en Air Jordans uit het verleden. Voor de Kyrie 4 selecteerde Nethongkome materialen van suède en leer die Adidas ZX 750 Mujer typisch op oudere modellen worden aangetroffen, waarbij ze worden toegepast in belangrijke regio's, evenals in onverwachte gebieden zoals de teen.

De voorvoet wordt Adidas NMD Donne geaccentueerd door Engineered Mesh met belangrijke ventilatiezones en de nadruk op koppelpunten, terwijl Flywire de belangrijkste lockdown-leverancier is. Het werkt allemaal harmonieus samen om topprestaties te leveren voor een van de meest opmerkelijke talenten van de competitie terwijl het een stijlvol pakket levert aan het veeleisende publiek. Zoals Kyrie 4-ontwerper Ben Nethongkome, die Nike Air Max 90 Femme Noir oorspronkelijk uit Thailand kwam, in Beaverton landde als een ontwerpstagiair voor Jordan Brand en de Nike Innovation Kitchen met de NXT-groep. Vanaf daar bleef hij zijn vak slijpen, het leveren van basketbalschoenen zoals de Kobe Mentality 2, Mamba Rage en LeBron Witness 1.

Hij had de karbonades om high-functionerende Nike Air Max 90 Womens prestatieslijtage voor de grote namen te leveren, maar de volgende stap van zijn ontwerpreis Nike Air Huarache Femme was een grote sprong voorwaarts aangezien hij tot taak kreeg met de nieuwe kenmerkende schoen van Kyrie Irving. De twee ontmoetten elkaar in dezelfde zomer waarin Kyrie zijn 'chip won en meteen naar het werk ging en de basis legde voor een cruciale vierde schoen. Natuurlijk waren de dingen in die tijd allemaal jus en het plotselinge handelsverzoek en vertrek naar Boston dat Adidas NMD Femme een jaar later zou aflopen was volledig onvoorzien, maar deze toevallige timing lijkt een van de snuisterijen van Nike te zijn.

Return to “The Slacking Hub”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests